Windowfilms

Beglazing minder gevoelig voor breuk, diefstal en vandalisme.

Veiligheids raamfolie is een dunne, sterke ,duurzame, zeer taaie polyesterfilm – voorzien van een speciaal ontwikkelde lijmlaag – die aan de binnenkant van de ramen wordt aangebracht.
Deze raamfolie is voorzien van een optisch heldere lijmlaag, die scherven en splinters bij glasbreuk bij elkaar houdt.

Veiligheids raamfolie bestaat uit 39 uiterst dunne polyester laagjes (micro layers) met unieke kenmerken, die – aangebracht op ramen en glazen deuren – met elkaar een ongelooflijk sterk “schild” vormen. Door deze constructie scheurt de folie (behoudens zeer extreme invloeden) niet in. Dit helpt om indringers af te schrikken en eigendommen tegen diefstal en vandalisme te beschermen. De schade kan hierdoor tot een minimum – meestal alleen het vervangen van gebroken ruiten – worden beperkt.

Veiligheids raamfolie is leverbaar in 3 verschillende types: twee transparante en één rookkleurige film. Deze laatste uitvoering combineert uitmuntende veiligheidskenmerken met goede zonwerende eigenschappen, te weten 46% van de zonnewarmte en een reductie van 58% van de hinderlijke schittering. Alle films bevatten UV-filters die maximaal 99% van de schadelijke UV-stralen tegenhouden.

Bescherming van mensen en goederen

Veiligheids raamfolie zal door zijn hoge graad van veiligheid,in combinatie met andere methoden, een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan inbraak- en vandalisme-gevoelige locaties. Bijvoorbeeld: regeringsgebouwen, vliegvelden, ziekenhuizen, scholen, winkels, handelsgebouwen en fabrieken. Kortom, overal waar bescherming van mensen en goederen uiterst belangrijk is.

Geen hak- en breekwerk.

De complete beglazing vervangen is een nogal kostbare aangelegenheid. Ultra High Performance Safety & Security raamfolie is zonder bouwkundige aanpassingen op de bestaande beglazing aan te brengen, dus geen hak- en breekwerk of extra schilderwerk. Gewoon... Veiligheid per vierkante meter!